avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Royal Decree 506/2013, of June 28
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Royal Decree 506/2013, of June 28

Buna ziua, imi poate oferi cineva informatii detailate despre “Royal Decree 506/2013, of June 28, on fertiliser products? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
Iaroslav112, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:58, 23 Octombrie 2018
cum credeti dvs ca un av care profeseaza in Romania poate sa cunoasca legislatia si institutiile juridice ale altor state,cu atat mai mult ale unor state cu alt sistem de drept.Discutati cu un av care profeseaza in legislatia respectiva,Dreptul nu este precum medicina in care un pacient din Mpzambic si unul din Uruguay pot sa fie tratati de un medic din Romania .
google va ofera zeci de pagini pe aceasta tema. sa tot cititi. depinde insa ce intelegeti prin informatii detaliate. trebuie si organizate, explicate, etc.?

Iaroslav112 a scris:

Buna ziua, imi poate oferi cineva informatii detailate despre “Royal Decree 506/2013, of June 28, on fertiliser products? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru intretinerea copiilor in strainatate. locuiesc in elvetia si primesc de la fostul sot din ... raluca_v_zaharia@yahoo.com raluca_v_zaharia@yahoo.com Buna ziua. Locuiesc in Elvetia si primesc de la fostul sot din Romania pensie alimentara pentru intretinerea minorilor in Elvetia. Statul Elvetian imi cere sa ... (vezi toată discuția)
apartament in rate spania, renuntare la rate, poprire salariu buna ziua, va rog sa imi spuneti ce se poate face in situatia ... Sorina Florina Sorina Florina Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce se poate face in situatia urmatoare. Sotul meu lucreaza in Spania de 2 ani. A mai lucrat 7 ani inainte de 2008. Intre ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de trademark infringement in cazul unui website RazvanR RazvanR Buna ziua, Am o intrebare ceva mai complexa legata de posibile procese de trademark infringement in cazul unui website hostat pe server din SUA. O scura ... (vezi toată discuția)