avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie pentru intretinerea copiilor in strainatate. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie pentru intretinerea copiilor in strainatate. Locuiesc in Elvetia si primesc de la fostul sot din ...

Buna ziua. Locuiesc in Elvetia si primesc de la fostul sot din Romania pensie alimentara pentru intretinerea minorilor in Elvetia. Statul Elvetian imi cere sa declar pensia ca venit suplimentar in Elvetia si sa platesc taxe, csm 36%.. Mie imi pare nerespectarea drepturilor copiilor si dubla impotitare. Cum sa procedez? Multumesc mult pentru ajutor!
Ar trebui sa discutați cu un av elvețian sau cu un consultant fiscal.Un avocat care profesează în România nu are cum sa va ofere informații pertinente despre legislația unor state în care nu profesează..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața, un avocat în bucurești pentru legislație ... Alexandruanton02@gmail.com Alexandruanton02@gmail.com Bună dimineața, un avocat în București pentru legislație internaționala legata de un divorț pronunțat în România, și pensie alimentara în avans în ... (vezi toată discuția)
Consultant it roman angajat de o companie elvetiana ioalec ioalec Buna ziua, Dupa ce am plecat de la fosta companie (domeniul banking), vendorul unui mare produs pe care il foloseam m-a contactat pentru a-mi oferi o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc împreuna cu iubitul meu in suedia (el are ... Cristinamadalina17 Cristinamadalina17 Buna ziua! Locuiesc împreuna cu iubitul meu in Suedia (el are toate actele și lucrează) ,eu sunt însărcinată in 6 luni dar nu am acte și nici nu am ... (vezi toată discuția)