avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere expirat, rezident in Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere expirat, rezident in Germania

Buna ziua,

Permisul meu de conducere a expirat in luna iulie a acestui an. Nu mai posed CI si sunt rezident in Germania. Mai mult, mi-am pierdut permisul de conducere si nu posed nici o copie a acestuia. De la Consulat am primit o adverinta in care sunt mentionate datele permisului de conducere expirat. Autoritatile de aici imi spun ca trebuie sa il eliberez in Romania, autoritatile din Romania ca trebuie sa il eliberez in Germania. Pe internet nu am gasit un caz similar.

Alte discuții în legătură

Permise auto TANASENASTASA TANASENASTASA buna ziua.am permisul din 2009 pe numele de fata in italia iar acum in august mi-am facut buletin nou cu numele sotullui.ce trebuie sa fac in tara ca sa-l trec ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere obtinut in romania cu rezidenta in germania almeueumie almeueumie Buna,ma numesc Gabriel si sunt nascut in Sibiu.Am cateva probleme la care nu gasesc raspunsuri.In anul 2011 m-am angajat (temporar sau sezonier,nu cunosc exact ... (vezi toată discuția)
Permis auto spania, preschimbare in romania ContSters299279 ContSters299279 Permisul auto obtinut in Romania l-am preschimbat in Spania inainte de intrarea Romaniei in UE . Acum expira valabilitatea acestuia si avand in vedere ca sunt ... (vezi toată discuția)