avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amenda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

amenda

Buna ziua . Patania Mamei .Saptamana trecuta un un nepot (de 8 ani si 10 luni a furat telefonul mamei mele si a sunat la 112 , spunand ca , bunica lui naste.(45 ani) sora mea sa trezit cu Ambulanta la poarta . fara sa stie absolut nimic despre acel apel la 112. . SOFERUL SI ASISTENTA au facut reclamatie la Politie . sora mea a primit amenda de 300 lei si mama mea 1500 lei . (afirmand ca mai era un caz si din cauza asta ar fi murit omul acela). intrebarea mea este ; CUM SA VINA O AMBULANTA AIUREA FARA SA VORBEASCA CU UN ADULT???????? AMENDA TREBUIE PLATITA IN TERMEN DE 15 ZILE (MAMA ARE PENSIE DE 700 LEI.SI 72 DE ANI)
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
Geta 853 @Yahoo. ro, utilizator

Alte discuții în legătură

Încălcare proprietate in litigiu Mimimire77 Mimimire77 Buna ziua! As dori sa ma ajutati in legatura cu casa părintească care e in litigiu. În 1996 părinții i-au făcut act v/c fratelui cel mare pe 50% din ... (vezi toată discuția)
Atacarea testamentului Corina1982 Corina1982 Buna ziua! In familia mea a murit recent o verisoara. Aceasta si-a petrecut ultimele saptamani de viata la azil, iar sora mea a facut-o sa ii lase prin ... (vezi toată discuția)
Mandat de cercetare pentru lipsire de libertate in locatie diferita asnat asnat Buna ziua. Va intreb in legatura cu un mandat de cercetare pentru lipsire de libertate. Locuim pe o proprietate care include o casa si anexa gospodareasca ... (vezi toată discuția)