avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrare ca Functionar Public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrare ca Functionar Public

Buna ziua!
Intrebare simpla:
-sunt personal contractual cu diverse atributii (achizitii publice, registratura) in cadrul unei UAT, si as dorii sa stiu ce pasi trebuie facuti pentru a devenii Functionar Public?
Va adresez aceasta intrebare deoarece secretarul UAT-ului ”asteapta pensia”.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 23 Octombrie 2018
Ati primi raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public Viorel Popescu 93 Viorel Popescu 93 Buna ziua! Intrebare simpla: -sunt personal contractual cu diverse atributii (achizitii publice, registratura) in cadrul unei UAT, si as dorii sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Transformarea unui post de fuctionar public Viorel Popescu 93 Viorel Popescu 93 Buna ziua, Sunt angajat la primarie in compartimentul investitii si proiecte europene, iar incadrarea mea este ca personal contractual (studii medii), desi am ... (vezi toată discuția)
Atributii achizitii Tpopa Tpopa Buna ziua, As dori sa aflu daca intr-o institutie publica, salariatul care are ca atributii achizitii publice trebuie sa fie un functionar public , indeplinind ... (vezi toată discuția)