avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Atributii achizitii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Atributii achizitii

Buna ziua, As dori sa aflu daca intr-o institutie publica, salariatul care are ca atributii achizitii publice trebuie sa fie un functionar public , indeplinind prerogatve de putere publica sau poate fi si un salariat personal contractual, precum si actul normativ care reglementeaza aceasta obligatie.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Tpopa , utilizator 14:04, 7 Iulie 2013
Eu am lucrat in cadrul unei primarii ca si personal contractual si tot pe achizitii, atributiile sunt aceleasi ca si la un functionar public, remuneratia este alta.
Vă mulțumesc pentru răspuns, însă mă interesa dacă legea prevede în mod expres ca salariatul care are ca atribuții -achizițiile - trebuie să fie funcționar public...
Persoana care se ocupa de achizitii publice poate fi functionar public sau poate fi personal contractual.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul functionarului public pentru indeplinirea atributiilor unei alte functii symsimone symsimone Va rog ajutati-ma!!!! Am o problema la care am incercat sa gasesc singura un raspuns insa nu am reusit, asa ca am sa inecrc la voi, in speranta ca ma ... (vezi toată discuția)
Persoana contractual si nu functionar public egv egv in prezent sunt functionar public la o primarie si as dori sa devin persoana contractuala pentru a avea mai multe joburi.deoarece sunt multe cheltuieli in ... (vezi toată discuția)
Personal contractual cu atributii de functionar public NicoleRa NicoleRa Buna ziua! As dori sa stiu daca este legala dispozitia unui primar prin care deleaga atributii de functionar public consilierului sau personal, care este ... (vezi toată discuția)