avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general combustibil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

combustibil

Buna.cine ma lamureste si pe mine cum sta treaba cu deductibilitatea bonurilor de motorina?La un cabinet de avocatura platitor de tva se deconteaza tva combustibil?dar intretinerea si reparatia masinii?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: donya , utilizator 15:09, 12 Noiembrie 2009
intretinerea si reparatia masini este in continuare ch deductibila , daca masina este a societatii, in cazul dvs a biroului.
cat despre deductibilitate ch si tva pt combustibil ramane de discutat, se aplica oug 34/2009
Buna.ok am inteles insa mai am o intrebare daca nu va suparati.Daca nu se mai deduce combustibilul ordinul de deplasare al avocatilor de la o instanta la alta se mai deduce? eu il completez pe verso cu 32.5 lei si il bag pe cheltuiala insa acum ca m-am lamurit cu combustibilul mai este valabil?
Va multumesc.o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de deplasare donya donya Buna.ok am inteles insa mai am o intrebare daca nu va suparati.Daca nu se mai deduce combustibilul ordinul de deplasare al avocatilor de la o instanta la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibili + tva deductibili cheltuieli lumi71 lumi71 O unitate asigura transport cu masina de serviciu pentru fiecare salariat in parte (fiecare salariat are o masina de serviciu cu care se deplaseaza la servici) ... (vezi toată discuția)
Tva dupa 01.05.2009 leila-sema leila-sema Buna ziua, Dupa 01.05.09 nu se mai deduce TVA de la bonurile de combustibil, de la reparatiile autoturismelor, facturile de spalata auto.Se spune ca este ... (vezi toată discuția)