avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ordin de deplasare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ordin de deplasare

Buna.ok am inteles insa mai am o intrebare daca nu va suparati.Daca nu se mai deduce combustibilul ordinul de deplasare al avocatilor de la o instanta la alta se mai deduce? eu il completez pe verso cu 32.5 lei si il bag pe cheltuiala insa acum ca m-am lamurit cu combustibilul mai este valabil?
Va multumesc.o zi buna
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 16:08, 19 Noiembrie 2009
Cheltuiala cu diurna, este deductibila.
Conform art. 21, (3) CF, lit.b) suma cheltuielilor cu indemnizaţia de deplasare acordată salariaţilor pentru deplasări în România şi în străinătate, în limita a de 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru instituţiile publice.

Buna ziua.diurna da stiu ca se deduce dar trebuie sa ai un act in baza caruia sa o deduci dar ordinul de deplasare pe care il completam eu il deduceam in baza bonului de motorin a fiindca nu aveam o alta factura cu mancare sau cazare.
Deci il mai pot deduce daca nu mai deduc morina?
Multumesc
Pe ordinul de deplasare trebuie confirmarea prin stampila si semnatura a societatii la care s-a deplasat in interesul serviciului, sau a hotelului unde s-a cazat, sau, eventual a Primariei locale.
Distanta deplasarii trebuie sa fie de minim 5 km.
Trebuie completate orele plecarii/sosirii atat pentru locul plecarii cat si al destinatiei, din care sa rezulte timpul total al deplasarii (pentru fractiuni de zi se acorda diurna la depasirea duratei de 12 ore).
Precizare: vorbim de deplasari in interes de serviciu pe teritoriul Romaniei; pt deplasari externe se schimba datele problemei...

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Combustibil donya donya Buna.cine ma lamureste si pe mine cum sta treaba cu deductibilitatea bonurilor de motorina?La un cabinet de avocatura platitor de tva se deconteaza tva ... (vezi toată discuția)
Decontare combustibil pentru avocati mlaap mlaap Parerile privind decontarea combustibilului pt avocati sunt impartite. Va rog sa imi spuneti daca pot deduce pe un pfa de avocat cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
Diurna madara madara Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme: sunt medic si in fiecare luna trebuie sa merg in resedinta de judet ~100 km pentru a depune ... (vezi toată discuția)