avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creanță
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creanță

Bună ziua.va rog sa ma ajutați cu un sfat.in 2010 am avut un card de credit si o extindere la banca transilvania.in 2015 banca a predat creanță către eos ksi.acum mi-a venit de la executorul judecătoresc oprire pe salariu.pot face contestație? Nu s-a prescris datoria? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:46, 25 Octombrie 2018
Mergeți cu actele la avocat, în principiu s-a prescris, dacă n-au existat acte întreruptive de prescripție; contestația o puteți face în 15 zile de la comunicare.
Mulțumesc frumos de răspuns.si in caz ca nu rezolv cu contestația, cat are voie sa îmi opreasca? Eu sunt bugetar si a trimis la munca 2 opriri a cate 1/3 .am si norma de hrana.din aceea îmi poate opri?
Contestatie la executare in termen de 15 zile.
Care ar putea fi actele intreruptive de prescripție? Pot fi plicurile prin care eram somata sa plătesc doresc către banca?
Din pacate, acele somații întrerup termenul de prescripție.

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie credit fyl fyl M-am trezit acum cu o executare pentru un card de credit care l-am achitat acum cinci ani si nu stiu unde sint acele acte sau daca le mai am.Asta s-a intimplat ... (vezi toată discuția)
Executare silita marusca marusca Ma aflu in urmatoarea situatie.In 2004 am luat un credit de nevoi personale cu scadenta in 2007. Deoarece nu plateam ratele la timp in 2008 banca cesioneaza ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credit siri2014 siri2014 In decembrie 2007 am incheiat un credit nevoi personale cu rate pe 10 ani. In ianuarie 2009 dupa pierderea locului de munca am imcetat sa mai efectuez plati. ... (vezi toată discuția)