avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Telefon cumparat online de la orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Telefon cumparat online de la orange

Am vreo sansa de castig daca dau in judecata pe cei de la orange?
Povestea pe scurt..am achizitionat un tel online cu prelungire abonament..in prima saptamana am constatat ca are ceva defect la difuzor ,scoate un sunet ciudat cand vorbesc dar si cand sta degeaba...am sunat la ei ,mi s.a spus simplu sa il trimit in service..am explicat ca nu pot abia cw l.am primit si mi l.au trimis defect.in fine ea o tinea pe a ei,in niciun caz sa il returnez.am fost la orange mi.a spus sa il returnez la ei in magazin..am fost mi s.a spus apoi ca trebuia in 72ore sa fac asta explicandu.le inainte cu o zi toata povestea,m.au pus pe drumuri aiurea....in urmatoarea sapt am tot ascultat toate telefoanele posibile sa vad daca am eu o problema si asa fac toate telefoanele sau real are o problema...intr.o zi m.am gasit cu un prieten care avea acelasi tel,am constatat ca intr.adevar era problematic..a doua zi m.am dus in magazin..nu mi l.au primit,am sunat la ei la bucuresti am facut cerere ca v.a veni un curier dar dureaza 2sapt..
Dureaza 1luna si tot nu au venit...am insistat cu telefoane mesaje si degeaba, ba ca am depasit alea 14zile ca nu sunt lucratoare ,sunt calendaristice,alta ca va veni un curier ,apoi altul cu alta poveste..dar de sunat sa ma sune cine sa explice ,bai femeie nu mai spera sa vina cineva ti s.a anulat cererea...nimic nimic...sun la ei si parca joaca ping pong cu mine...ba ca vine curierul ba nu vine...am vreo sansa sa predau telefonul ala..(pe 7oct l.am primit pe 15 cred ca am sunat prima data si pe 26 am insistat sa il dausi s.a gandit sa imi ia in considerare cererea)

Alte discuții în legătură

Rds ContSters104800 ContSters104800 Incerc sa devin proaspat abonat la RDS, sa le dau bani pentru serviicile lor de 2 lei si uite ce patesc. Am semnat un contract pe 5.06 pt internet ... (vezi toată discuția)
Umilinta la altex Elena777 Elena777 Am achizitionat in februarie 2015 o plita Whirpool din sticla pe gaz. Pe 26 iunie 2015 in timp ce functiona am auzit o bubuitura puternica. Am venit la ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)