avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

RDS

Incerc sa devin proaspat abonat la RDS, sa le dau bani pentru serviicile lor de 2 lei si uite ce patesc.
Am semnat un contract pe 5.06 pt internet si televiziune, agentu de vanzari a stat 3 zile pe scara blocului (fiind nou avea multi clienti de prins) si a tot promis ca in 5 zile vin sa instaleze pt ca suntem cam 20 de abonati.
Binenteles ca nu au mai aparut decat dupa vro 10 zile sa intaleze televiziunea iar la internet au zis ca vine altcineva....
Dupa multe telefoane am reusit sa obtin o programare pentru ziua de 21.06 la ora 9.00, ei au venit la 11.00 au stat peste o ora si s.au contrazis intre ei dupa care mi.au spus ca trebuie sa plece, ca nu pot indentifica firele si o sa vina alta data alta echipa(blocul find deja cablat, ei trebuie doar sa faca legatura intre firul lor si cel din priza ap meu)

* am inceput sa insist iarasi ca sa.mi spuna ca.mi face alta programare peste 1 sap. X-(X-(
CE POT FACE?? ca deja m.am saturat de ei.
- aia de raspuns la tel nu ii intereseaza de nici o culoare si tot ce spun este ca ei vor urgenta.
- agentu de vanzari ne.a cam pacalit si nu ne.a spus ca termenul de instalare este de 30-90 de zile (nu apare in "foaia" semnata absolut nimic dar am gasit pe internet si continuarea)
astia chiar pot face ce ii taie capu ???#-o
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 09:06, 24 Iunie 2010
Buna ziua,

Asa lucreaza RDS. Ori va inarmati cu rabdare si ii asaltati cu telefoane ori renuntati la serviciile lor. Din pacate in Romania nu prea ai cum sa-i faci sa-si asume raspunderea sau obligatiile contractuale. Suntem mult prea mici fata de ei.
din pacate aveti dreptate...
dar o sa vina si vremea in care noi, clienti vom avea un cuvant de spus

pana la urma sa rezolvat, dupa 10 telefoane al ei si dupa ce l.am sunat pe agentu de vanzari din 2 in 2 ore...

daca o mai pateste cineva ...sunati si presati, nu va fac netu da macar sa ii scoateti din pepeni
Eu la o faza d-asta le-am explicat unde ajung propriile lor cabluri si ca de fapt imi trebuie doar configurarea conexiunii (adica sa-mi dea IP).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infrastructura cablu tv bloc nou cgilmeanu cgilmeanu Buna ziua! Bloc nou, dat in folosita anul acesta. Are o infrastructura de cablu TV coaxial facuta prin șapă, prin pereți, în toate apartamentele. Firma ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom krysy krysy buna seara ! detin un contract pt internet si televiziune de la romtelekom , dar luna trecuta mi`am schimbat domiciliul si am vrut sa`mi transfer serviciile ... (vezi toată discuția)
Rcs rds mihaelllatya mihaelllatya Am facut un contract cu RCS RDS pentru cablu si internet. Dupa 2 zile a venit un domn care a verificat ceva si m-a anuntat ca nu exista port (sau ceva de ... (vezi toată discuția)