avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înlocuirea amendezi cu advertisment ma mai obliga la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înlocuirea amendezi cu advertisment ma mai obliga la plata de 200 de lei??

Buna ziua .am primit o amenda de 200 de lei însă am contestat-o in instanța !Azi am primit acasă un plic și ma anunța ca sancțiunea amenzi contravenționala in cuantum de 200 de lei aplicată cu sancțiunea Advertismnet !Eu am achitat amenzile rutiere pentru ca nu puteam vinde mașina fără sa achit amenzile!Pot recupera bani înapoi??
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
medana85, utilizator

Alte discuții în legătură

Finalizarea proces amenda contraventionala-pasii urmatori? sergiu ss sergiu ss Buna ziua, am o nelamurire in legatura cu o amenda contraventionala primita anul trecut in vara pt care am facut contestatie si se pare ca mi s-a ... (vezi toată discuția)
Amenda luata in ungaria de craciun!!! buna ziua. am o problema la care nu gasesc raspuns nicaieri, ... AlexVâlcea AlexVâlcea Buna ziua. Am o problema la care nu gasesc raspuns nicaieri, venind din Franta spre Romania cu masina perosnala inscrisa pe Romania dar cu Itp de Franta, am ... (vezi toată discuția)
Prescriptia pv in 30 de zile respectiv de 6 luni ticut ticut am fost depistat pe un sector de drum nemarcat ca fiind localitate de un radar in mers(110km/h) si am fost sanctionat pt lipsa actelor si pentru viteza. nu am ... (vezi toată discuția)