Buna ziua. Am o problema la care nu gasesc raspuns nicaieri, venind din Franta spre Romania cu masina perosnala inscrisa pe Romania dar cu Itp de Franta, am fost oprit de unguri si mi-au confiscat numerele + talonul masinii, mi-au dat o amenda de 30.000 de forinti (100Euro) pe care trebuie sa o platesc in Romania cat mai repede si o chitanta pe care scrie in limba lor ce si cum.. Sincer nu am mai patit asa ceva si nici nu stiu ce am de facut. Unde platesc amenda asta de la ei? Cum imi recuperez numerele si actele masinii? Am ajuns in noaptea de craciun la ora 2h00 acasa pe platforma cu masina rupt de oboseala si cu nervii la Pamant. Nu stim ca imi trebuie neaparat ItP de Romania din pacate... Stie cineva unde platesc amenda asta de la ei? Va multumesc anticipat pt ajutor. Sarbatori fericite tuturor!!!
Amenzile contravenţionale aplicate pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră se pot achita la unităţile poştale din Ungaria, pe baza cecului primit cu ocazia constatării şi aplicării sancţiunii de către poliţia rutieră sau prin transfer bancar, în baza procesului verbal întocmit de poliţia rutieră.