avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amendă contraventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amendă contraventionala

Buna ziua,in Ungaria,ma oprit politia,si mi a scotocit in masina,cred fara drept..mi a gasit un girofar de politie nefuncțional,mi au luat o,si au făcut proces verbal de confiscare..amenda nu mi au dat.am vorbit cu seful politiei,care e suparat pe romani din cate am observat,si mi a zis ca o sa mi trimită amenda penala in jur de @20 mii forinți...e legal?si daca nu platesc amenda?, eu in romania sunt membru SRI si colaborez cu politia...dânșii nu au inteles...e legal sa mi trimită amenda?menționez ca acel girofar nu era funcțional,fiind spart si stricat..ptr asta amendă de 120 mii forinți?nu o sa platesc amenda
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2018
montebandi, utilizator
Cel mai recent răspuns: montebandi , utilizator 15:18, 19 Septembrie 2018
Nimeni nu ma poate ajuta cu un raspuns?asa fac ungurii cu romanii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala montebandi montebandi Buna ziua,sapt am fost oprit de politia maghiara,care mi au cotrobăit in toata masina..nu stiu daca e legal..mi au gasit un girofar albastru,nefuncțional,de ... (vezi toată discuția)
Amenda luata in ungaria de craciun!!! buna ziua. am o problema la care nu gasesc raspuns nicaieri, ... AlexVâlcea AlexVâlcea Buna ziua. Am o problema la care nu gasesc raspuns nicaieri, venind din Franta spre Romania cu masina perosnala inscrisa pe Romania dar cu Itp de Franta, am ... (vezi toată discuția)
Unde achit o amenda primita in ungaria Imparatul Imparatul Am luat o amenda din Ungaria, am primit acasa procesul verbal in limba maghiara. Unde o platesc? Daca nu o platesc ce se poate intampla, ce pot pati? (vezi toată discuția)