avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda contraventionala

Buna ziua,sapt am fost oprit de politia maghiara,care mi au cotrobăit in toata masina..nu stiu daca e legal..mi au gasit un girofar albastru,nefuncțional,de ornament...mi au făcut proces verbal de confiscare,si mi au zis ca poate o sa mi dea si amenda...circa max 150 mii forinți..eu nu m am opus ca mi au cotrobăit in toata masina,si nici ca mi au confiscat girofarul nefuncțional..
Vreau sa intreb,imi pot trimite amenda cândva? Si daca nu l platesc? De fapt ei vaneaza mașinile cu nr de Ro,am observat..
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
montebandi, utilizator
Cel mai recent răspuns: stelika , utilizator 14:31, 27 Octombrie 2018
Nimeni nu poate sa mi răspundă?
salut , doar daca mai treci prin tara respectiva cred ca vei fi oprit si vei plati amenda daca a fost confirmata la domiciliul tau , adica daca ai primit-o , poti sa astepti , dar ai grija la intrarea in Ungaria . toate cele bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă contraventionala montebandi montebandi Buna ziua,in Ungaria,ma oprit politia,si mi a scotocit in masina,cred fara drept..mi a gasit un girofar de politie nefuncțional,mi au luat o,si au făcut ... (vezi toată discuția)
Amenda radar ungaria mgordan mgordan Buna, Zilele trecute am primit o amenda de radar in Ungaria (81 km/h in localitate). Amenda este de 45 000 de forinti (aprox. 150 de euro). Momentan nu dispun ... (vezi toată discuția)
Unde achit o amenda primita in ungaria Imparatul Imparatul Am luat o amenda din Ungaria, am primit acasa procesul verbal in limba maghiara. Unde o platesc? Daca nu o platesc ce se poate intampla, ce pot pati? (vezi toată discuția)