avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Rovigneta pentru care am pierdut plicul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Rovigneta pentru care am pierdut plicul

Buna ziua,
Am primit un plic de la CNAIR - CESTRIN cu o amenda pentru rovigneta. Am fost la primarie sa platesc amenda si neavand plicul, mi s-a explict ca nu pot plati amenda 50% pentru ca au nevoie de plic ca si dovada ca sunt in cele 15 zile in care pot plati jumatate din amenda.

Intrebarea mea este: fiind si alte modalitati de plata, pot plati 50% si sa fie in regula?
Ma gandesc ca nu prea am optiuni pentru ca ei nu au cum sa stie daca eu platesc amenda in acest termen de 15 zile.
Aveti vreo idee ce pot face?
Am cautat plicul si cel mai probabil a fost aruncat.
Multumesc.

p.s. si da, am cautat prima data in raspunsuri deja existente si nu am gasit ce cautam.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
ioan-andrei.nistor, utilizator
Cel mai recent răspuns: stelika , utilizator 13:59, 27 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Platiti electronic prin ghiseul.ro.
Multumesc multe pentru idee. Aveam cont pe ghiseul.ro si a mers bine.

Cateva precizari:
* pentru contul de plata al amenzii se alege localitatea de domiciliu. In cazul meu locuiesc in Floresti, Cluj. Contrul este: RO48TREZ21621A350102XXXX
* Am verificat contul si este acelasi care apare pe alta chitanta platita acum mai multa vreme direct la primaria din localitatea de domiciliu (Floresti, Cluj)
* Am trimis o copie dupa procesul verbal si dupa dovada de plata prin email la chitanta@cestrin.ro

Merci mult inca odata, @latka !
Buna seara , apropo daca ai vandut masina si nu ai scos-o de la politie si primesti amenda pe rovignieta , poti castiga in instanta cu martorul si contractul de vanzare si un dertificat de rol de la primarie ca nu o mai ai in evidenta din data ...cand s-a vandut si scris ca respectivul cumparator nu a mai fost de gasit pentru a face documentele ... , doua astfel de plangeri au fost castigate . pot sa le comunic solutiile ,
Buna seara , apropo daca ai vandut masina si nu ai scos-o de la politie si primesti amenda pe rovignieta , poti castiga in instanta cu martorul si contractul de vanzare si un certificat de rol de la primarie ca nu o mai ai in evidenta din data ...cand s-a vandut si in scris la plangere ca respectivul cumparator nu a mai fost de gasit pentru a face documentele ... , doua astfel de plangeri au fost castigate . pot sa le comunic solutiile ,
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2018
stelika, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pe rovignieta la masina vanduta... stelika stelika Buna seara , apropo daca ai vandut masina si nu ai scos-o de la politie si primesti amenda pe rovignieta , poti castiga in instanta cu martorul si contractul ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie achitata in contul altei institutii locale. cristinaurian cristinaurian Buna ziua. Am domiciliul in judetul Cluj, intr-un sat. Am primit o amenda de circulatie, in data 30.01.2013, in prima localitate de langa Cluj-Napoca, ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto eugen_40 eugen_40 Am vandut in 2010 un auto cu chitanta de mina si in prezenta unui martor,ulterior i-am dat si actele masinii,crtificatul fiscal si am facut si actul de vinzare ... (vezi toată discuția)