avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzare auto

Am vandut in 2010 un auto cu chitanta de mina si in prezenta unui martor,ulterior i-am dat si actele masinii,crtificatul fiscal si am facut si actul de vinzare -cumparare!DE CE doamna de la primarie nu a scos masina de la impozit? Dupa aceea am mai primit si o amenda de rovignieta pe care am contestat-o in instanta si mi s-a dat castig de cauza!Doar ca acasa am primit o copie dupa hotararea judecatoreasca nesemnata sau inregistrata,pe care d-na nu vrea sa oia in cosiderare!Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:51, 21 Ianuarie 2018
Ati depus cerere la primarie pentru scoaterea din evidenta si copia contractului de v/c?
Ce fel de act de vanzare cumparare vehicul ati incheiat?
Ati incheiat document autentificat la notar,incheiat prin firma de specialitate sau actul de vanzare il considerati chitanta de mana?
Daca documentul de tranzactionare auto nu este autentificat sau incheiat de firma de specialitate ,autoritatea fiscala nu poate sa va radieze auto de pe rolul dv fiscal
Ce legatura are amenda pentru rovinieta contestata in instanta care a admis plangerea dv cu d-na nu vrea sa oia in considerare ?
Care doamna?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta pierdut act de vanzare cumparare Valy1980 Valy1980 Buna ziua, Am vandut masina in 2011, respectand toate procedurile legale in vigoare: -act de vanzare cumparare -oferit fiscal de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism instrainat fara act de vanzare/ cumparare FloAp FloAp Buna ziua, As dori sa radiez un autoturism dar problema este ca l-am instrainat fara a face act de vanzare/cumparare unui prieten, urmand sa facem actele ... (vezi toată discuția)
Masina instrainata mateys mateys Salut, Acum ceva vreme am dat masina unui unchi, cu bani, dar fara act de vanzare cumparare. A zis ca o foloseste el, i-am dat actele si multe urari ... (vezi toată discuția)