Bunaseara.. Ma scuzati..Am un prieten care a fost arestat si liberat de 1 an..are rest de pedeapsă 6 luni..a fost liberat condiționat in urma cu 1 an...astăzi a sustras o masina de barbierit in valoare de 100 lei din supermarket cora din ploiesti..la fata locului au venit poliția care i-au luat o declaratie,prejudiciul a fost plătit pe loc!! Poliția la condus la sectie si apoi i-au dat drumul cerandu-i nr de telefon spunandu-i ca v-o urma sa-l sune..cineva din cadrul poliției i-a spus că nu se consideră fapta penală atat timp cat prejudiciul a fost plătit si daca cora nu face plângere!! Am inteles ca supermarketul nu are pretenție deoarece au fost recuperați banii!! Imi.puteti spune ce va urma in continuare??Va fi arestat??
impacarea inlatura raspunderea penala.. cu alte cuvinte, daca prejudiciul a fost acoperit si cei de la supermarket in timp de 3 luni de la savarsirea faptei nu depun plangere la politie atunci va scapa de inchisoare.
Să își angajeze avocat care sa aiba timp.de cazul lui si sa se dedice acestuia.
E complicată situatia lui si trebuie sa aiba apărare foarte buna zic eu...
Cazul poate fi extrem de complicat...desi pare simplu...
Poate fi si simplu...
Dvs sustineti ca furtul se sesizeaza la plangerea prealabila a persoanei vatamate?
heheheee a scris:
impacarea inlatura raspunderea penala.. cu alte cuvinte, daca prejudiciul a fost acoperit si cei de la supermarket in timp de 3 luni de la savarsirea faptei nu depun plangere la politie atunci va scapa de inchisoare.
Furt calificat
newguy98
Buna ziua,
V-as ruga sa ma ajutati cu o problema. Am aproape 50 de ani, si am sustras dintr-un supermarket un produs in valoare de 9 RON, m-au prins, au ... (vezi toată discuția)