avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va fi arestat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va fi arestat?

Bunaseara.. Ma scuzati..Am un prieten care a fost arestat si liberat de 1 an..are rest de pedeapsă 6 luni..a fost liberat condiționat in urma cu 1 an...astăzi a sustras o masina de barbierit in valoare de 100 lei din supermarket cora din ploiesti..la fata locului au venit poliția care i-au luat o declaratie,prejudiciul a fost plătit pe loc!! Poliția la condus la sectie si apoi i-au dat drumul cerandu-i nr de telefon spunandu-i ca v-o urma sa-l sune..cineva din cadrul poliției i-a spus că nu se consideră fapta penală atat timp cat prejudiciul a fost plătit si daca cora nu face plângere!! Am inteles ca supermarketul nu are pretenție deoarece au fost recuperați banii!! Imi.puteti spune ce va urma in continuare??Va fi arestat??
impacarea inlatura raspunderea penala.. cu alte cuvinte, daca prejudiciul a fost acoperit si cei de la supermarket in timp de 3 luni de la savarsirea faptei nu depun plangere la politie atunci va scapa de inchisoare.
Să își angajeze avocat care sa aiba timp.de cazul lui si sa se dedice acestuia.
E complicată situatia lui si trebuie sa aiba apărare foarte buna zic eu...

Cazul poate fi extrem de complicat...desi pare simplu...
Poate fi si simplu...
Dvs sustineti ca furtul se sesizeaza la plangerea prealabila a persoanei vatamate?

heheheee a scris:

impacarea inlatura raspunderea penala.. cu alte cuvinte, daca prejudiciul a fost acoperit si cei de la supermarket in timp de 3 luni de la savarsirea faptei nu depun plangere la politie atunci va scapa de inchisoare.

Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat newguy98 newguy98 Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu o problema. Am aproape 50 de ani, si am sustras dintr-un supermarket un produs in valoare de 9 RON, m-au prins, au ... (vezi toată discuția)
Am furat dintr-un mega-marchet!va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi! Stropinel Stropinel Buna ziua!Probabil ca la problema pe care o am in momentul asta ar trebui sa ma duc la un psiholog nu sa va sacai pe voi cu intrebarile mele.Dar totusi v-as ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am furat dintr un supermarket produse in valoare de aproximativ 300 lei? Andreea Neamtu Andreea Neamtu Buna seara!Adresez această întrebare și recunosc cu foarte mare rușine ceea ce am făcut.Ce demersuri sunt in cazul in care am furat dintr un supermarket ... (vezi toată discuția)