avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa ISC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa ISC

Buna seara,

Va rog sa ma ajutati cu o sugestie, si anume: am finalizat o constructie in 2013 la gri, iar in 2016, primesc o înștiințare de la ISC, cum ca nu am platit acea taxa de 0,8 %, din valoarea constructiei. Revin la ei cu email si le comunic dovada plati de 0,1%, la începutul lucrării, si cu documentele de receptie a lucrarii, comunicand totodata ca dovada de 0,7% de la sf lucrării fara de care nu era posibila receptia nu o mai gasesc, rugandu-i totodata, sa ne ofere o solutie in reolvarea acestei solutii.

Nu am primit nici un raspuns, in schimb, am primit o înștiințare de la judecătorie in 2018, cum ca sunt obligat sa plătesc taxa + penalizari (exhivalent a 100% din taxa; inca o data taxa)

Ce recomandati ?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxe la inspectoratul de stat in constructii de 0,1 si 0,7% crynaku crynaku Am construit o anexa gospodareasca agricola in regie proprie in anul 2011 ,am platit taxa de autorizatie catre primarie s-a facut si receptia lucrarilor la ... (vezi toată discuția)
Plata taxe catre isc uxerolf uxerolf Am finalizat o constructie in 2011 iar acum in 2015 am primit o instiintare de la ISC ca trebuie sa fac dovada platilor a 01,%, respectiv 0,7% din valoarea ... (vezi toată discuția)
Taxe de plata la inspectoratul in constructii -urmarire in tribunal pt neplata acestora moi_corina moi_corina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o situatie. Am primit de la tribunal o instiintare cum ca Inspectoratul de Constructii ma urmareste pentru neplata unei ... (vezi toată discuția)