avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Raspuns nou in \"discutii urmarite\" cu link in ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Raspuns nou in "discutii urmarite" cu link in "ultimele discutii"

Am primit un mesaj pe email cu un raspuns nou in discutiile urmarite, la accesarea linkului se deschid "ultimele discutii" in locul de topicului!
Iar la verificarea sectiunii nu se mai regaseste topicul, a fost sters din forum? Era vorba despre un topic denumit "despre apometre" unde se discuta despre verificarea metrologica.
Uneori, dupa ce scriu un mesaj, in loc sa se salveze, apare regulamentul forumului si trebuie scris iar mesajul. Am gasit solutia sa copiez mesajul si apoi daca apare eroarea, redeschid topicul si pastuiesc mesajul copiat!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:23, 25 Octombrie 2018
Dar tpicul despre verificarea apometrelor ??
Topicul respectiv s-a facut nevazut, probabil s-a transferat in modul invizibil! :)
Topicul ,,Despre apometre'' a fost șters de alt admin la cererea motivată a userului.
Când se întâmplă asta, topicurile nu mai apar nici în secțiunea Mesaje șterse.
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
M-am gandit si la varianta asta, discutia era la obiect si interesanta, nu vad motive pentru care sa fi fost stersa, nu se incalcase GeDePeReu.
Dar Adminul este Admin si nu ne putem opune deciziei lui, are butoane mai multe si in culori mai deosebite, posibil chiar in mai multe culori! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Intrebare Borhes John Borhes John Buna ziua de ce au fost sterse ultimele mele 2 mesaje referitoare la pericolele practice ale apometrelor cu radio? mesajele contin un profesor universitar ... (vezi toată discuția)
O noua prezentare a forumului Cornel  Vasile Cornel Vasile =D> Felicitari ...o super prezentare a forumului.....:) (vezi toată discuția)