Am primit un mesaj pe email cu un raspuns nou in discutiile urmarite, la accesarea linkului se deschid "ultimele discutii" in locul de topicului!
Iar la verificarea sectiunii nu se mai regaseste topicul, a fost sters din forum? Era vorba despre un topic denumit "despre apometre" unde se discuta despre verificarea metrologica.
Uneori, dupa ce scriu un mesaj, in loc sa se salveze, apare regulamentul forumului si trebuie scris iar mesajul. Am gasit solutia sa copiez mesajul si apoi daca apare eroarea, redeschid topicul si pastuiesc mesajul copiat!
Topicul ,,Despre apometre'' a fost șters de alt admin la cererea motivată a userului.
Când se întâmplă asta, topicurile nu mai apar nici în secțiunea Mesaje șterse.
cyan
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
M-am gandit si la varianta asta, discutia era la obiect si interesanta, nu vad motive pentru care sa fi fost stersa, nu se incalcase GeDePeReu.
Dar Adminul este Admin si nu ne putem opune deciziei lui, are butoane mai multe si in culori mai deosebite, posibil chiar in mai multe culori! :)
Intrebare
Borhes John
Buna ziua de ce au fost sterse ultimele mele 2 mesaje referitoare la pericolele practice ale apometrelor cu radio?
mesajele contin un profesor universitar ... (vezi toată discuția)