Buna ziua de ce au fost sterse ultimele mele 2 mesaje referitoare la pericolele practice ale apometrelor cu radio?
mesajele contin un profesor universitar care prezinta informatii relevante in cel putin unul din topicuri, in romana nu se gaseste aproape nimic in acest domeniu si chestiunile respective ar trebui cel putin cunoscute
cinve in unul din topicuri chiar a cerut mai multe informatii si numere referitor la acest subiect
Manuela Rășină
Administrator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Bună dimineața,
Din topicul Calcul apă caldă nu s-a șters niciun răspuns, verificați încă o dată. Poate nu l-ați parcurs pe tot - are 3 pagini.
Din Apometre citire radio s-a șters unul singur dar nu vă aparține (e un mesaj dublat postat de dara25). Apăsați pe căsuța RĂSPUNSURI MODERATE (1) de sub mesajul inițial și o să înțelegeți imediat despre ce vorbesc.
Aici nu aveți niciun mesaj publicat :) Poate ați scris dar nu ați reușit să-l postați, de acolo impresia că vi s-a șters.
Se poate ?
titi5
Am pus doua intrebari aici privitor la taxa de timbru si au fost sterse nu mai apar este posibil ca cineva sa le stearga ?
cred ca da am scris ieri si ... (vezi toată discuția)