avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vanzare masina
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vanzare masina

Daca vand masina si trec pe spatele talonului ca am instrainat masina (cu data si nume cumparator) cumparatorul trebuie sa semneze si el pe acesr document?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:46, 25 Octombrie 2018
Cumparatorul nu are obligatia sa semneze pe talon
Dv in calitate de titular al documentului va asumati responsabilitatea si semnati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare cirnu cirnu Bună seara,am și eu o întrebare dacă îmi cumpăr o mașină și o trec la impozit pe sectorul de care aparțin și circul cu autovehiculul tot pe numele ... (vezi toată discuția)
Dupa 2 ani.....masina este tot pe numele meu.....si a facut accident dertysweet dertysweet buna ziua! am vandut acum 2 ani de zile o masina, am urmat toate procedurile ce imi reveneau mie: act vanzare cumparare, circa financiara pentru radiere si ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)