avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am fost casatorita cu un cetatean strain - Ce se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am fost casatorita cu un cetatean strain - Ce se intampla cu partajul daca fostul sot nu se prezinta la tribunal

Buna ziua. Am fost casatorita cu un cetatean strain si divortul s-a pronuntat acum 10 ani. Fostul sot nu sa prezentat la divort si nici nu mai stiu unde e de vreo 12 ani. Avem un imobil in comun si am avut doua autoturisme care el le-a luat cand ne-am despartit. Acum vreau sa dau pentru partaj pentru a trece imobilul pe numele meu ca sa pot sa-l vand. Ce se intampla daca el nu se prezinta la partaj? Si in caz ca instanta decide ca si el are dreptul la o parte din imobil atunci eu nu mai pot sa-l vand niciodata fara el? Va multumesc aticipat
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2018
Otilia3107, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:47, 25 Octombrie 2018
Indiferent daca se prezinta sau nu,daca face sau nu aparari procesul se judeca,important este ca acesta sa fie in viata,sa fie citat ,sa cunosteti domiciliul pt a fi citat etc,Discutati cu un av este o speta ce ridica ceva probleme datorita celor relatate de dvs insa se pot gasi solutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare miha2 miha2 Buna ziua , Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Sunt casatorita si avem impreuna cu sotul 1 copil. Sotul are din prima casatorie 3 copii. De prima ... (vezi toată discuția)
Impartirea unilaterala a unui apartament dupa divort Lyvyoo Lyvyoo Buna ziua, Va supun atentiei o problema a unei rude apropiate careia vreau sa-i dau un sfat... Au divortat, au doi copii majori si o garsoniera. Momentan ... (vezi toată discuția)
Partaj sau actiune in revendicare la 10 ani de la despartirea aly_yoana aly_yoana In timpul casatoriei unul din soti, M, achizitioneaza cu banii proprii (despagubire in urma unui accident) un apartament pe care il trece atat pe numele sau ... (vezi toată discuția)