avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde pot reclama o vecina care și a demolat casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde pot reclama o vecina care și a demolat casa fără autorizație?

Unde pot reclama vecina care și a demolat casa fără autorizație de demolare și începe controchia uneia noi extinsa fără ca sa respecte suprafata vechii case demolate? ??
Cel mai recent răspuns: Elena Marc , Consultant GDPR 12:32, 25 Octombrie 2018
la autoritatea administratiei publice locale-primarie
Autorizatia de demolare se emite in aceleasi conditii ca si autorizatia de construire, in conformitate cu prevederile planurilor urbanistice Legea nr. 350/2001 si normele de aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard intre vecini airtobreathe airtobreathe Buna ziua, As dori sa va cer sfatul. Vecinul a construit un gard inainte ca noi sa ne construim casa, necerand nici o permisiune. Insa noi vrem sa ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate casa construita in 1960 Scortzishor Scortzishor Buna ziua, as dori sa stiu cum pot intra in legalitate in privinta unei case (78mp) cu teren (200mp), casa construita prin anii 1960, am actul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Constructie pe loc extravilan myhaelabadiu myhaelabadiu Buna ziua, Dupa ce am cumparat un pamant la tara am decis sa ne construim o casa decenta.. Momentan noi nu locuim in tara..asa ca..am dat o procura la matusa ... (vezi toată discuția)