avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare bunuri prin tombola.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare bunuri prin tombola.

Buna ziua,
Imi cer scuze daca aceasta intrebare a mai fost adresata insa, in urma cautarii mele pe acest site nu am gasit un raspuns concret. Am cautat pe diverse site-uri insa, am gasit doar raspunsuri partiale si nicaieri nu am fost lamurit.
Treaba sta cam in felul urmator:
As dori sa stiu daca vanzarea unor bunuri prin tombola este reglementata la noi in tara. Imi doresc sa infiintez o firma prin care sa intermediez vanzarea a diferite bunuri (automobile, imobile, etc.).
Ca exemplu, cineva vrea sa isi vanda autoturismul, in urma unei evaluari noi il achizitionam (stiu ca nu se poate organiza tombola pentru un bun care nu apartine firmei, va rog sa ma contraziceti daca nu am dreptate). In urma achizitionarii, noi facem tombola pentru autoturismul respectiv. Emitem x numar de bilete de y valoare fiecare. La intrunirea unui anumit numar de bilete se va face extragerea pentru a stabili castigatorul.
Din cate stiu, tombola este un joc de noroc si trebuie facuta inregistrare si obtinuta licenta pentru jocuri de noroc.
In principiu as dori sa stiu daca este legal. In urma raspunsului voi reveni si cu alte intrebari legate de aceasta problema.

Va multumesc si va doresc o zi usoara.

Alte discuții în legătură

Licenta pentru jocuri de noroc online marusso marusso Buna seara, In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai ... (vezi toată discuția)
Tombola the_question the_question Buna ziua.Am si eu o problema. Situatie e in felul urmator : am o firma(un SRL),am cumparat pamant si am construit o casa pe firma. Asadar,casa apare in ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma de concursuri online AlexandruDBv AlexandruDBv Buna seara, As fi interesat de niste sfaturi in legătură cu pasii de urmat pentru deschiderea unei firme de organizare de concursuri desfășurate ... (vezi toată discuția)