avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am pierdut certificatul de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am pierdut certificatul de mostenitor

Buna ziua, mama mea a mostenit niste terenuri agricole (cred ca in 2005). Din cate stiu, in acea zona nu sunt inca intabulate terenurile agricole (dar la primarie au fost inregistrate la vremea respectiva pe numele mamei, platim impozit). Problema este ca nu mai avem certificatul de mostenitor si nu mai stim nici cum se numea notarul unde s-a facut succesiunea. Cum putem obtine o copie, ca sa avem si noi un act de proprietate? Multumim
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:30, 25 Octombrie 2018
Cautati la arhivele notarilor publici din judetul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am facut succesiunea partiala pentru un apartament ... cprn1992 cprn1992 Buna ziua ! Am facut succesiunea partiala pentru un apartament care a apartinut mamei. Mai am niste terenuri si o casa, in alt judet, tot pe numele mamei, pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în ... Edy2020 Edy2020 Bună ziua. Mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în viata ar dori sa vândă casa, terenurile și pădurea părinților ei. Problema este ca mai au 3 ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatarea calitatii de proprietar DICUTUDOR DICUTUDOR MAMA A PRIMIT DE LA MAMA SA UN TEREN IN SUPRAFATA DE 625 MP IN JURUL ANILOR 1950 - 1955 , TEREN CARE FACEA PARTE DINTRUN TEREN DE 5000 MP , PE CARE ... (vezi toată discuția)