Buna dimineata,
Va rog sa-mi spuneti daca o societate pe care am actionat-o in instanta pentru neplata facturilor poate invoca clauze de neconstitutionalitate?!Nu detin prea multe informatii de la avocat,ce ar trebui sa fac?multumesc
Buna ziua !
A- ti vrut sa spuneti "exceptia de neconstitutionalitate".
Aceasta exceptie este un procedeu defensiv de aparare a drepturilor si libertatilor publice, aflat la dispozitia justitiabililor; poate fi invocata intr-un proces declansat si numai daca are legatura directa cu cauza respectiva. Daca Curtea Constitutionala admite exceptia, norma juridica asupra careia a fost ridicata nu va mai fi aplicata in cauza concreta si nu isi va mai produce efectele juridice pentru viitor - textul de lege devine "mort" . Fiind vorba de o exceptie ce se ridica pentru incalcarea unei prevederi din legea fundamentala( Constitutia), in spete dumneavoastra nu poate fi admisa( oricum sunt convins ca nici un aparator nu o va invoca ).
Cu stima !
dar nu inteleg de care Constitutia cu faptul ca i-am livrat si montat marfa si acum nu vrea sa plateasca?!va rog sa ma lamuriti deoarece nu prea pricep!#-o
Buna ziua!
Pai, tocmai asta va spuneam, ca nu are. . Cititi inca odata ultima idee, cea scrisa ingrosat, Deci, ca o concluzie, nu se poate invoca asa ceva in cazul dumneavoastra.
Cu stima !
va multumesc pentru raspuns,dar,cum v-am spus ,s-a invocat asta in cazul nostru...nu stiu ce sa mai cred,avocatul meu putea sa faca ceva sa impiedice aceasta invocare?X-(
Sesizare ccr
Bencipici
Buna ziua
Ás vrea sa sesizez CCR pentru dezlegarea unor chestiuni de drept. Ám un dosar pt inselaciune sí partea vatamata a decedat.Cum Trebuie sa procedes ... (vezi toată discuția)