avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna! De curând am inceput facultatea și as vrea să îmi dau tatăl în judecată pentru ca refuză să îmi mai plătească pensia alimentară. Am 19 ani, cum ar trebui sa fac mai exact? Ce acte îmi trebuie si unde sa merg
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:42, 26 Octombrie 2018
Dacă aveți deja o hotărâre mergeți la executor!
Dacă nu aveți, formulați cerere de chemare în judecată, vă trebuie înscrisuri prin care să faceți dovada continuării studiilor.
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Facultatea este la zi la fara frecventa?
Munciti undeva legal sau nu chiar si part-time?
Atat tatal cat si mama va datoreaza pensie de intretinere dupa 18 ani
Actiune la judecatoria de la domiciliul tau, achiti 20 lei taxa de timbru, indici locul de munca al tatalui si faci dovada ca este la facultate si frecventezi cursurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara lulita lulita in iunie anul acesta voi termina liceul si beneficiez de pensie alimentara ,dupa terminarea liceului si daca voi intra la facultate cu cursuri la zi ,voi mai ... (vezi toată discuția)
Student, cer sfat despre pensie alimentara ferdis ferdis Buna, sunt nou aici si recunosc ca am intrat doar pentru o problema. Sunt student, anul 2, si am o problema. Parintii mei sunt despartiti si tata mi-a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara magda nicorescu magda nicorescu sunt divortata de multi ani. fostul sot a platit pensie alimentara pana acum 4 ani cand a plecat de la serviciu prin ordonanta. de atunci nu am mai primit ... (vezi toată discuția)