In urma cu ceva timp am lucrat in Germania avand un contract definitiv.Urma sa vin in concediu dar inainte am vrut sa cumpar o masina care am gasito pe internet.Am luat legatura cu respectivii prin intermediul email ,m-au convins ca sunt niste bătrâni din Norvegia si ca masina o au in Germania spunând că sa le arăt ca am banii disponibili pentru a nu face un drum pana in Germania am urmat pas cu pas ce au spus ei, adica urma ca fratele meu sa-mi puna in contul meu prin western union suma respectiva care numai eu puteam sa-i ridic.In ziua cand au fost pusi banii am trimis o poza sa se convinga ca sunt un client serios urmand sa ne intalnim pt a achizitiona masina .Respectivi prin anumite metode in ziua cand a depus fratele banii au si disparut fara urma.Am fost la întâlnire dar din pacate nu a venit nimeni ,am apelat la politie dar inca nu am primmit nici un raspuns ,este posibil sa imi mai recuperez banii? Este vorba de 4 luni grele de munca fizica in care am reusit sa adun suma de 3200€ si stând departe de familie . Oare m-ai exista miracole?
Va multumesc pt ajutor indiferent sub ce forma il primesc!