avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plangere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plangere

Buna ziua.am semnat in data de 22.10.2018 un contract cu o firma pentru un loc de munca in Anglia,mi sa spus ca pana azi 26.10.2018 voi primi informatii in legatura cu contractu si cum ca plecarea ar fi in 29.10.2018.am fost eu fiul,sotul si fina noastra.ni sa cerut 640 de lei pentru fiecare persoana in parte.cum ca banii acestea ar fi pentru traducerea legalizarea actelor.azi cand am vazut ca nu mai primesc nici un raspuns si nu urmeaza sa primesc nimic prin posta am incercat sa iau legatura cu ei dar fara rezultat intrun final am reusit pe unul dintre numere sa mi se raspunda dar mi sa spus scurt ca am sa fiu contactata intr-o ora,dar nimic.si nam mai reusit sa mi se mai raspunda la telefon. Am intrat am cautat despre ei pe net si am vazut foarte multe comentarii de la oameni cum ca au fost inselatii.mi-am dat seama ca deasta nu mi se raspunde.acum as dori sa intreb ce ar trebui sa face mai departe??unde sa facem o plangere???si daca ne vom mai putea recupera banii???va multumesc.

Editat ; denumire societate
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 26 Octombrie 2018
Puteti sesiza :
- Politia , pentru inselaciune;

_ ITM-ul/ Inspectia Muncii, daca societatea nu era inregistrata ca agent de plasare forta de munca.
Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil PetrutaDr PetrutaDr Buna ziua. Am fost plecata din tara si am nascut in Anglia.ne-am intors cand copilul avea 5 luni si am aplicat in Romania pentru alocatie dar acum cand ... (vezi toată discuția)
Plângere itm sibiu Laura001 Laura001 Buna ziua. Am semnat pe 18.08 un contract de mediere cu Focus Invest Recruitment din Sibiu . Am fost amanati pe diverse motive cum ca nu am avea dosarul ... (vezi toată discuția)
Salariu neîncasat și sugestie autoritate competentă. Robert2022 Robert2022 Bună seara! Aș vrea sa ma sfătuiți intr-o chestiune: in decembrie 2021 am încheiat un contract de munca cu o societate care intermediază prestări de ... (vezi toată discuția)