avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu neîncasat și sugestie autoritate competentă.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu neîncasat și sugestie autoritate competentă.

Bună seara! Aș vrea sa ma sfătuiți intr-o chestiune: in decembrie 2021 am încheiat un contract de munca cu o societate care intermediază prestări de servicii( plasare cu instructori de inot).Singurul document pe care îl dețin este contractul de munca semnat de ambele parti.Deseori, plata salariului (pe card) s-a efectuat la o data mai tarzie decât cea stipulată in contract și la plătitor figurează o persoana fizica.Ultimul salariu( aferent lunii încheiate nu mi s-a virat nici pana in momentul actual), invocându-mi-se motivul ca banca i-a poprit contul.Am suspiciunea ca contractul nu este înregistrat in Revisal și in plus sunt presat de beneficiarul centrului sportiv sa demisionez de la angajator și sa îmi înființez un S.R.L. Cui ma sfătuiți sa ma adresez pentru a verifica dacă am forme legale de angajare și de asemenea ce demersuri trebuie sa fac pentru a-mi primi salariul neincasat. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 7 Septembrie 2022
Sesizati ITM-ul.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie invocata Iulian toader Iulian toader Sefa regionala mi-a cerut demisia motivand ca nu m-am adaptat Lucrez de 1an si am tinut depozitul singur cat colegul a fost inconcediu 2 saptmani.Are dreptul ... (vezi toată discuția)
Angajati si salarii DE_camdiana DE_camdiana Buna ziua. Incep prin a preciza ca este vorba despre un club sportiv, infiintat ca asociatie non-profit. Pana in prezent nu am incheiat niciun contract de ... (vezi toată discuția)
Un ajutor pentru deschiderea unui proces de munca? adelkatharos adelkatharos Lucrez intr-o companie mare ,pe profil logistic, romano-greceasca si in ultima vreme ,, simt,, ca sunt luat peste picior din punct de vedere legal, se fac ... (vezi toată discuția)