avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Venit net pentru bursă socială
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Venit net pentru bursă socială

Bună ziua! Vreau să depun un dosar pentru bursă socială și nu știu cum să calculez venitul net al familiei mele să văd dacă este sub 1164 de lei pe lună pe membru de familie. Am o adeverință de la firma la care lucrează tata în care este specificat clar venitul net, dar pe lângă acel venit el mai are niște venituri din activități comerciale agricole. Acestea reies dintr-o adeverință eliberată de ANAF, dar acolo nu este specificat clar venitul net, ci sunt 3 coloane după cum urmează (aș atașa poza, dar nu cred că e posibil): venit brut | venit impozabil | impozit. De exemplu are un venit brut de 38000 lei, dar impozabil doar de 3000 lei. Care este venitul net?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:31, 27 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acolo din venitul brut scadeti impozitul si ramane valoarea care va trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa socialĂ student Carina Borodi Carina Borodi Buna ziua, sunt studenta in anul 3 și as dori sa îmi depun dosar pentru bursa socială. Am nevoie de adeverința de venit net pe lunile iulie, august și ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va scriu in speranta ca o sa ma ajutati cu o situatie ... andreea_12532 andreea_12532 Buna seara! Va scriu in speranta ca o sa ma ajutati cu o situatie noua pentru mine. Parintii mei, persoane fizice, au cultivat anul acesta mai multe legume pe ... (vezi toată discuția)
Venit salarial plafonat. buna ziua! va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: trebuie ... dangabi78 dangabi78 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: trebuie sa calculez suma de restituit de catre un angajat care are venitul salarial plafonat la nivelul ... (vezi toată discuția)