avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Buna ziua.Am copilul care a fost batut (certf. medico legal 12-14 zile)intr un club si in urma acestui incident a depus plangere penala in urma careia a rezultat un dosar penal.Politistul care se ocupa de dosar imi spune nr. de dosar si ca la trimis la parchet la 05.06.2018 si ca nu a primit niciun raspus.In 08.10.2018 am fost la parchet unde mi a confirmat nr. de dosar,dar ca dosarul nu se afla la parchet.Ce ma sfatuiti sa fac in continuare avand in vedere ca plangerea penala face un an la 07.11.2018.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:07, 27 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati in scris sa vi se comunice stadiul urmarii penale.
Dosarul ar trebui sa fie la organul de cercetare penala, doar daca nu a trimis dosarul cu propunere la parchet.
A fost audiat baiatul? ati propus martori? au fost audiati? alte probe ati propus?
acest răspuns util
S-a identificat agresorul sau agresorii?
Trebuie stiut acest lucru.
acest răspuns util
Durează cercetarea penală iar dacă formulați cerere de informare vi se va răspunde standard că dosarul se află în curs de cercetare.
Eu aș formula în paralel și o acțiune în răspundere civilă delictuală, solicitând repararea prejudiciului cauzat prin fapta ilicită menționată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea de lovire si alte violente wao95 wao95 Buna ziua , as dori si eu cateva sfaturi Pe data de 06.07.2016 ma aflam intr-un cazino , la un momendat a venit la mine o persoana care mi-a cerut banii , eu ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal 4-5 zile MCristiiii MCristiiii Bună seara, Am fost bătut de patru persoane după care mi-am scos certificat medico-legal. Medicul mi-a dat 4-5 zile de îngrijiri medicale. Agresiunea ... (vezi toată discuția)
Am fost victima unei agresiuni fizice în urmă cu 6 luni, agresorul și-a recunoscut fapta dar cu toate acestea dosarul nu e finalizat. cât mai durează cercetarea penală? Ionut_lz Ionut_lz Salutare,in urma cu 6 luni am fost victima unei agresiuni,am obtinut certificat medico-legal(40-45 zile ingrijiri)agresorul si--a recunoscut fapta,plangerea a ... (vezi toată discuția)