avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Căsătorie cu azilant în Austria
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Căsătorie cu azilant în Austria

Buna ziua..puteti sa ma ajutati cu un raspuns...este posibilă căsătoria intre un cetatean roman si un asilant in austria??
Cel mai recent răspuns: Safia , utilizator 21:04, 27 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătorie cetățean român cu azilant afgan, în austria Safia Safia Buna ziua.. Am o rugăminte sa ma ajutați cu un raspuns.. Locuiesc în Austria.. Și am un prieten azilant afganistan. El nu are documentele pentru a sta ... (vezi toată discuția)
Numele de familie al copilului Mihaela Zim Mihaela Zim Buna, ma numesc Mihaela,sunt cetatean roman si locuiesc de cca.4 ani in Austria. Am fost casatorita cu un cetatean austriac si in urma divortului am ramas cu ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean marocan delphyna delphyna Urmeaza sa ma casatoresc cu un baiat din Maroc. Am hotarat sa ne casatorim in Romania. As vrea sa stiu daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri ....si ... (vezi toată discuția)