avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit UK
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit UK

Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£...."problema" este ca trebuie sa ma intorc in tara din cauza unei probleme in familie si mai mult ca sigur nu as mai putea venii inapoi.....ce lucruri as putea patii in cazul in care nu am nimic pe numele meu,stiu ca datorii in UK se prescrie dupa 6 ani,este posibil la o asa suma mare sa te aresteze?......scuzati intrebarea,sunt constient ca este destul de imorala.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Credit neplatit uk Butzy Butzy Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£....\"problema\" este ca trebuie sa ma intorc in tara ... (vezi toată discuția)
Am luat un credit în valoare de 30000 £, am achitat din el 2300 £ dar trebuie să mă întorc în țară definitiv. ce aș putea păți, ținând cont de faptul că nu am nimic pe numele meu? Butzy Butzy Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£....\"problema\" este ca trebuie sa ma intorc in tara ... (vezi toată discuția)
Am 3 credite neachitate partial si total in valoare de 60 000 ... Costy@78 Costy@78 Am 3 credite ne achitate partial si toatal in valoare de 60 000 ponde in uk. Sunt luate pe companie. Eu nu mai locuiesc in uk. Nu am nimic cumparat pe numele ... (vezi toată discuția)