avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit UK
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit UK

Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£...."problema" este ca trebuie sa ma intorc in tara din cauza unei probleme in familie si mai mult ca sigur nu as mai putea venii inapoi.....ce lucruri as putea patii in cazul in care nu am nimic pe numele meu,stiu ca datoria in UK se prescrie dupa 6 ani,este posibil la o asa suma mare sa te aresteze?......scuzati intrebarea,sunt constient ca este destul de imorala.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:38, 31 Octombrie 2018
A fost un sofer amendat in Olanda care a facut trei zile de puscarie in Romania pentru ca n-a achitat-o. Olandezii au prevazute zile de detentie pentru neplata datoriilor cu rea-vointa, iar culmea este ca executarea detentiei nu sterge nimic din datorie, este doar un stimulent pentru a o plati. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit uk Butzy Butzy Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£....\"problema\" este ca trebuie sa ma intorc in tara ... (vezi toată discuția)
Am luat un credit în valoare de 30000 £, am achitat din el 2300 £ dar trebuie să mă întorc în țară definitiv. ce aș putea păți, ținând cont de faptul că nu am nimic pe numele meu? Butzy Butzy Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£....\"problema\" este ca trebuie sa ma intorc in tara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fostul soț nu a mai achitat pensia alimentara de ... nicoleta15 nicoleta15 Buna ziua! Fostul soț nu a mai achitat pensia alimentara de doi ani, adică din momentul in care a ales sa nu se mai prezinte la munca. De atunci și până ... (vezi toată discuția)