avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am 3 credite neachitate partial si total in valoare de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am 3 credite neachitate partial si total in valoare de 60 000 ...

Am 3 credite ne achitate partial si toatal in valoare de 60 000 ponde in uk. Sunt luate pe companie. Eu nu mai locuiesc in uk. Nu am nimic cumparat pe numele meu.
Compania ramane fara activitate. La ce ma pot astepta pe viitor.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2021
Costy@78, utilizator
Cel mai recent răspuns: aikidoro , utilizator 10:32, 8 Martie 2021
Cazul va fi examinat de instantele din UK.
În funcție de soluționare apar mai multe variante.
Ar fi bine sa aveti contact cu un avocat din UK care poate colabora și cu un avocat roman in functie de situatie si daca va fi necesar.
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Probabil ai luat maxim 50000£ pe companie,cu gândul clar sa nu mai dai nimic înapoi, cu siguranță o sa fii băgat la fraudă, pușcărie nu faci ( se spune ca este singura țară unde nu faci pușcărie pt fraudă).
Inaite sa faci credite tr sa te interesezi ce poți păți,si luați o decizie în cunoștință de cauza în familie. ( asta dacă esti însurat) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat un credit în valoare de 30000 £, am achitat din el 2300 £ dar trebuie să mă întorc în țară definitiv. ce aș putea păți, ținând cont de faptul că nu am nimic pe numele meu? Butzy Butzy Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£....\"problema\" este ca trebuie sa ma intorc in tara ... (vezi toată discuția)
Am spart ecranul unui aparat de pacanele-consecinte isabellelouison isabellelouison Buna seara. In ziua de joi, 27.10.2016, ora 21.00, am fost la o agentie de pariuri SuperBet. Am bagat 1300ron la pacanele, m-am enervat si am spart ecranul ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune: mașini cumpărate cu credit neachitat din uk vândute în ulterior în românia. ce riscă vânzătorul dacă mașinile au fost ridicate de la noii proprietari? Ramonaele Ramonaele Buna dimineata. Am nevoie de un sfat, va rog. Anul trecut fratele meu a luat din Anglia 3 masini cu credit, pe care le-a vandut in Romania. Nu a mai platit ... (vezi toată discuția)