avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Licența de transport marfa 7.5t
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Licența de transport marfa 7.5t

Bună .se poate obține licența de transport marfa pentru 7,5 t în cont propriu .menționez dețin camion 7.5t înmatriculat în Ro persoana fizica nu am nici o societate firmă deschise. Vă rog să-mi spuneți unde trebuie făcuți primii pași.? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Licență de transport pe cont propriu Costacostructor Costacostructor Bună ziua, am un camion de 7,5 t înmatriculat pe soc. comerciala unde sunt administrator, ma ocup de construcții, am permis cat C, ptr obtinerea licenței ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie licenta de transport? gheorghiesi23 gheorghiesi23 Buna seara! As dorii sa imi spuneti daca imi trebuie licenta de transport la un camion de 7,5 tone inmatriculat pe mine personal(fara firma) si cu care ... (vezi toată discuția)
Activitate de transport si licienta NATY_ANCA NATY_ANCA o persoana fizica care detine un camion, are un contract de inchiriere cu o societate comerciala pentru care presteaza servicii. Persoana fizica are licienta ... (vezi toată discuția)