avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Licență de transport pe cont propriu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Licență de transport pe cont propriu

Bună ziua, am un camion de 7,5 t înmatriculat pe soc. comerciala unde sunt administrator, ma ocup de construcții, am permis cat C, ptr obtinerea licenței de transport având în vedere ca, camionul îl conduc eu am nevoie de atestat profesional?

Am uitat sa spun ca am avut licență de transport pe cont propriu în Italia și acolo nu mi au cerut atestat profesional
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 17:31, 25 Februarie 2019
AI nevoie de atestat marfa + licenta transport pe cont propriu.
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
mariustz, utilizator
Ce inseamna atestat Marfa ?certificat professional de trasportator ?
Atestat profesional, CPI daca nu ai mai avut niciodata.
Se face la ARR, proba teoretica 100 intrebari, studii de caz si proba practica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport marfuri cu camion peste 7.5 t SAVUCA SAVUCA Buna ziua, mi-ati putea spune care este procedura obtinerii licentei de transport marfuri pt camion peste 7.5 t? Citisem undeva ca trebuie sa ai in cont, un ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie licenta de transport? gheorghiesi23 gheorghiesi23 Buna seara! As dorii sa imi spuneti daca imi trebuie licenta de transport la un camion de 7,5 tone inmatriculat pe mine personal(fara firma) si cu care ... (vezi toată discuția)