avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bebelusi pana la vârsta de 3 ani nu se adauga la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bebelusi pana la vârsta de 3 ani nu se adauga la intretinere

Bună ziua eu știu ca, bebelusi pana la vârsta de 3 ani nu se adauga la intretinere. Eu m-am mutat de curand si administratorul imi spune ca trebuie sa bag bebelușului in varsta de 1 an la intretinere. Sa schimbat legea? Ma puteți lamuri? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:38, 31 Octombrie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stiati bine numai ca s-a taiat macaroana.
S-a schimbat legea asociatiilor de proprietari iar noua forma nu mai prevede posibilitatea asta, e vorba de L 196/2018.
Dv faceti referire la disp L nr 67/2017 care a fost abrogata
L nr 196/2018 nu mai prevede aceasta facilitate
Mulțumesc mult

CipM a scris:

S-a schimbat legea asociatiilor de proprietari iar noua forma nu mai prevede posibilitatea asta, e vorba de L 196/2018.

Am înțeles mulțumesc frumos mam lămurit acum

ynocentta a scris:

Dv faceti referire la disp L nr 67/2017 care a fost abrogata
L nr 196/2018 nu mai prevede aceasta facilitate

Buna am citit legea 196/2018dar tot nu scrie nimic precum ca bebelusi trebuiesc bagati la intretinere... Acolo spune de cu totul altceva

CipM a scris:

Alte discuții în legătură

Exceptie de la plata intretinerii pentru copiii sub 3 ani Bogdan_86 Bogdan_86 Buna ziua, Adunarea Generala poate hotari exceptia introducerii copiilor sub 3 ani la plata intretinerii? De asemenea, daca nu toti parintii ii declara, ... (vezi toată discuția)
Modul de repartizare a cheltuielilor Bogdan_86 Bogdan_86 Buna ziua, Ce inseamna modul de repartizare a cheltuielilor dupa numarul de persoane, asa cum prevede art. 82, alin. (3) si (4) din L196/2018? [quot](3) ... (vezi toată discuția)
Cumul de funtii tikuca tikuca Buna ziua. Conform Legea 196/2018 se poate ca presedintele asociatiei sa fie si administrator_? Cine trebuie sa faca repartizarea cheltuielilor pe numar de ... (vezi toată discuția)