Daca demonstrez ca sotul a plecat de acasa pentru o femeie si am ajuns la destramarea relatiei ,pot castiga casa pe numele meu ,pot obtine daune morale ptr suferinta pricinuita mie si copilului?
In aceasta situatie,puteti obtine ca divortul sa se pronunte din vina exclusiva a sotului dvs si puteti solicita despagubiri. In privinta partajului, bunurile dobandite in timpul casatoriei se impart in functie de contributia sotilor la acestea, fara a avea importanta culpa in destramarea casatoriei. Discutia poate fi complexa pe acest subiect insa nu poate fi dezbatuta pe forum ci in particular, daca va hotarati sa faceti acest demers, Va stau la dispozitie pentru ajutor,
Casa nu o puteți obține pt ca v-a înșelat.
Doar în SUA se intampla asa.
Cu daunele.morale procesul.este extrem de dificil si de costisitor dupa parerea mea si in Romania instanțele nu prea sunt impresionante daca un soț este înșelat de celălalt.
Acest lucru poate duce la despăgubiri foarte reduse.
Adică nu veti obtine 20 000 euro.
Practic am.fost generos pt ca instanțele pot fi mult mai zgârcite....
În alte opinii, soțul care înșeală nu trebuie să plătească nimic soțului înșelat.
Adică ati obține zero lei sau zero euro cf acestor opinii.
Nici nu e clara treaba si nici nu va fi prea curând cred eu...
Fiind un proces sofisticat si scump trebuie să existe o persoana care sa fie mai interesată de a castiga procesul fața de cat ar obține.
În.ipoteza mea persoana ar viza câteva milioane de euro...desi ar fi printre altele...castigul...si nu neaparat scopul principal...
Divort pentru adulter
evfab
Buna ziua! In cazul in care sotul a inselat pentru o perioada lunga de timp (exista multe probe doveditoare) dar doreste sa paraseasca familia cu o parte ... (vezi toată discuția)