avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cumparare apartament
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cumparare apartament

Buna seara,
Parintii mei ar vrea sa mai cumpere un apartament. Au gasit unul care le place dar proprietarii au facut un credit pentru a-l achizitiona. Am inteles ca mai au 4 ani pana sa termine ratele. Care este procedura in acest caz? O parte din suma pe care o cer ei o dam bancii si o parte le revine lor? Daca e asa, suma pe care ei o mai au de platit catre banca nu se poate plati toata odata? Alte informatii nu am deocamdata pentru ca de-abia au vizionat apartamentul. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:25, 27 Octombrie 2018
Buna seara,
Mergeti la banca creditoare si discutati cu ei cum se poate rezolva aceasta problema.
Este cel mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va prezint urmatoarea situatie: impreuna cu sotul ... alinamarinbadea1988 alinamarinbadea1988 Buna ziua. Va prezint urmatoarea situatie: Impreuna cu sotul meu am achizitionat in anul 2016 un imobil, prin credit bancar. Valoarea imobilului a fost 52 000 ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament - decizie grea! larissa_79 larissa_79 Buna ziua! Problema noastra este urmatoarea. Dorim sa achizitionam un apartament de la o persoana care este chirias la stat. Are contract de inchiriere pe ... (vezi toată discuția)
Apartamentul pe care doream sa-l cumpar am descoperit ca are 4 (patru) ipoteci ascunse de catre vanzator! vioricaw vioricaw M-am oprit la un apartament in zona centrala a Timisoarei care mi-a placut foarte mult si era la un pret corect, Am vizionat de 4 ori si am pus toate ... (vezi toată discuția)