avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare Carte Identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare Carte Identitate

Buna ziua
Am o nelamurire.De curand am facut nunta cu sotia mea.Am fost cu ea la politie la evidenta populatiei sa isi schimbe buletinul iar cei de acolo i-au spus ca nu se poate decat cu unul temporar valabil un an. Si acum vine problema. Sotia mea a mai fost casatorita si are un copil minor cu fostul sot.In urma divortului copilul ia fost dat mamei specificand in hotararea de judecata si adresa de resedinta unde o avea aceasta.Ulterior acel apartament a fost vandut de catre cei doi fosti soti, sotia mea mutandu-se la mine cu copilul.Si acum cei de la evidenta populatiei nu vor sa ii schimbe buletinul cu adresa noua legandu-se de acea decizie judecatoreasca.Pe motiv ca nu are dovada de resedinta,eu prezentandu-ma cu toate actele casei unde locuim de cativa ani. Ce am putea face in cazul asta? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2018
Marian Ionita, utilizator

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu intrebare tzeus tzeus Buna ziua, As avea o intrebare. Daca eu si sotia mea luam pe cineva in spatiu, iar mai tarziu unul dintre noi moare se poate vinde apartamentul daca ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate 14 ani dejan dejan Buna ziua, Va rugam sa ne ajutati in privinta cartii de identitate a fiului nostru care implineste 14 ani pe data de 21 Octombrie. Problema noastra este ca ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu BCF BCF Buna ziua Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta. Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)