avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Posibilitatea recuperarii sumelor cheltuite cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Posibilitatea recuperarii sumelor cheltuite cu servicii medicale prin decontare de catre CAS

Am facut un RMN tip examinare RM 3T cerebral+angio RM arterial si venos cu substanta de contast, in Judetul de resedinta nu se poate face numai in alt Judet alatural, Policlinica respectiva nu lucreasa cu Casa de Asigurari de Sanatate din Judetul meu. Care este posibilitatea sa-mi recuperez bani pe care i-am platit. Multumesc,

Alte discuții în legătură

Tatăl meu a fost operat într o clinica particulara care lucrează ... 1986logofatu 1986logofatu tatăl meu a fost operat într o clinica particulara care lucrează cu casa de sănătate da de un medic care nu lucreza cu casa de sănătate. am plătit ... (vezi toată discuția)
Cas decontare operatie privat Abro Abro Buna ziua, Este foarte probabil sa fie necesar sa fac o operatie pe creier in curand. Diagnosticul este epilepsie partiala opercul stang. RMN-ul decontat de ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate (cas) retroactiv calculate din 2002! rbigiu rbigiu Buna ziua, Va rog frumos ajutati-ma cu un raspuns! Bunicul meu a decedat in 2005, el fiind pensionar din 1990. Pana cand a decedat el a desfasurat ... (vezi toată discuția)