Buna ziua,
Este foarte probabil sa fie necesar sa fac o operatie pe creier in curand. Diagnosticul este epilepsie partiala opercul stang. RMN-ul decontat de stat, nu arata foarte bine leziunea care cauzeaza epilepsia, nefiind posibil un diagnostic pe baza acestuia. Am facut un alt RMN si am platit 1200 de lei la privat -Regina Maria. Asta este un cost infirm fata de operatia facuta pentru a repara aceasta leziune (aprox. 10000 eur). Doresc sa fac operatia la BRAIN Institute pentru ca ei folosesc tehnologie de ultima generatie, interventia fiind astfel minim invaziva. Din ce am inteles, daca m-as opera la stat, neexistand neuronavigatie, ar fi necesar sa imi scoata din scheletul cranian toata partea stanga afara, pentru a identifica vizual displazia. Cum nu vreau si mai multe probleme neurologice dupa o astfel de practica, vreau sa fac operatia la privat, iar aceasta sa fie facuta de un om instruit. Cum pot primi de la cas banii pentru a deconta aceasta operatie? In prima faza ii platesc eu, dar ulterior as vrea sa primesc banii inapoi, intrucat de 10 ani platesc cas neintrerupt.
Accident si dauna
alice81
Buna!!!!!!! de vreo 2 saptamani ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.... In decembrie sotul meu venind spre casa, a derapat si pierdut ... (vezi toată discuția)