avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CAS decontare operatie privat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CAS decontare operatie privat

Buna ziua,
Este foarte probabil sa fie necesar sa fac o operatie pe creier in curand. Diagnosticul este epilepsie partiala opercul stang. RMN-ul decontat de stat, nu arata foarte bine leziunea care cauzeaza epilepsia, nefiind posibil un diagnostic pe baza acestuia. Am facut un alt RMN si am platit 1200 de lei la privat -Regina Maria. Asta este un cost infirm fata de operatia facuta pentru a repara aceasta leziune (aprox. 10000 eur). Doresc sa fac operatia la BRAIN Institute pentru ca ei folosesc tehnologie de ultima generatie, interventia fiind astfel minim invaziva. Din ce am inteles, daca m-as opera la stat, neexistand neuronavigatie, ar fi necesar sa imi scoata din scheletul cranian toata partea stanga afara, pentru a identifica vizual displazia. Cum nu vreau si mai multe probleme neurologice dupa o astfel de practica, vreau sa fac operatia la privat, iar aceasta sa fie facuta de un om instruit. Cum pot primi de la cas banii pentru a deconta aceasta operatie? In prima faza ii platesc eu, dar ulterior as vrea sa primesc banii inapoi, intrucat de 10 ani platesc cas neintrerupt.
Cel mai recent răspuns: Abro , utilizator 13:01, 30 Ianuarie 2018
Se poate face ceva in acest sens? As putea sa dau in judecata casa de asigurari de sanatate? As avea vreo sansa de reusita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident si dauna alice81 alice81 Buna!!!!!!! de vreo 2 saptamani ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.... In decembrie sotul meu venind spre casa, a derapat si pierdut ... (vezi toată discuția)
Neglijenta stomatologica! Patrascanlili Patrascanlili Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in aceasta problema: anul trecut tata si-a facut o lucrare dentara(proteza) iar medicul nu l-a informat si nici indrumat , ... (vezi toată discuția)
Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmez daca vreau sa dau angajatorul in judecata? iuliana91 iuliana91 Bună seara,soțul meu lucreaza din martie 2016 ca Stivuitorist la un depozit,în 2018 a fost operat de hernie de disc,i sa spus sa nu ridice.Anul acesta mai ... (vezi toată discuția)