Salut, am o groază de probleme pe cap iar titlul este una dintre ele. Am 20 de ani și tata vrea sa ma dea afară din casă. Ce trebuie să știu din punct de vedere legal? Am o perioadă in care pot părăsii domiciliul? Care este procesul pentru ca acest lucru sa devina realitate?
Buna ziua,
Legal poate solicita prin instanta sa fiti evacuat.
E dreptul lui
Nu exista o perioada anume pentru punerea in aplicare cu exceptia perioadei 01.12 - 31.03 cand nu puteti fi evacuat.
Cred ca o discutie mai aplecata asupra subiectului, o participare efectiva la cheltuieli si aratarea unui respect mai mare ar putea elimina aceasta situatie.
E simplu fiind major schimba butucul si nu mai intri.Restul e cancan, ai dreptate nu ai, nu esti pe banii tai ciocu mic si joc de glezne pana te pui pe picioarele tale.Bun rau e parintele tau si cat el e proprietarul el pune muzica.
proastasatului
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Intrebari referitoare la situatia legala exista multe. Ramane insa idea ca dragostea cu de-a sila nu se poate. Dvs trebuie sa aflati daca datul afara e un raspuns de moment la ceva ce l-a suparat sau chiar asta isi doreste. Apoi vin intrebarile: a cui e casa? Sa schimbe butucul si pa la revedere nu merge daca aveti buletin la adresa, ci e nevoie de proces de evacuare. Acum,omul poate nu merge asa departe, dar nici sa stati contra dorintei lui nu e ok. O discutie cu tata poate n-ar strica. Ce ziceti?