avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fiul meu ma impiedica sa imi folosesc apartamentul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fiul meu ma impiedica sa imi folosesc apartamentul

Buna ziua

Fiul meu student, major, a inlocuit butucul de la usa de intrare in locuinta mea proprietate personala si a schimbat broastele de la dormitoarele din apartamentul meu impreuna cu sora lui astfel ca eu nu mai pot folosi apartamentul si nu ma pot apara pt ca nu vad.

Ce ma sfatuiti?
Sa mergeti la politie si sa depuneti plangere pt tulburare de posesie.
Sunt majori ? Sunt coproprietari cu dvs ?
Este apartamentul dvs. din câte înţeleg. Copiii dvs. nu au vreun drept asupra acestui imobil , cu atât mai mult cu cât sunt majori.
Pentru că înţeleg că sunteţi nevăzător, ar trebui să apelaţi la o persoană apropiată, care să vă conducă la sediul poliţiei, pentru a anunţa acest fapt şi a primi sprijin, la instanţă eventual,la primărie la autoritatea tutelară. Este abuziv şi de-a dreptul incredibil ce au făcut copiii dvs. Puteţi solicita în instanţă şi evacuarea acestora din imobil.
sunt majori
nu sunt coproprietari
va stau la dispozitie daca aveti intrebari care m-ar ajuta sa va explic mai bine

va multumesc
- formularea unei acțiuni în instanță (judecătorie)-Ordonanța Președențială de evacuare de îndată a respectivilor ”păcătoși”, urmată imediat de o acțiune pe fond.Moral, e un mare păcat să faci așa ceva împotriva părintelui care ți-a dat viață, te-a crescut și te-a dat la școală, facultate iată, dincolo de majorat.
Dar nu ne-ati spus de ce s-au comportat asa copiii dvs.Aveti un conflict mai vechi? Doar nu s-au trezit dimineata cu ideea hai sa schimbam butucul etc.Poate i-ati amenintat ca-i dezmosteniti de au recurs la actiunile acestea extreme sau au fost influentati de diversi binevoitori care oricum habar nu au de lege.

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie sau nu? mass mass Buna ziua, in august 2017 am parasit apartamentul bun comun in urma unei infidelitati a fostei sotii. In luna martie 2018 s-a pronuntat hot definitiva (prin ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea de a nota in cartea funciara ca locuinta familiala a unui apartament care este proprietatea unui tert Costi2014 Costi2014 Buna ziua domnule Profesor, Va rog sa-mi dati un sfat: De 8 ani saunt casatorita si locuiesc cu sotul meu intrun apartament proprietate a socrilor.In timp am ... (vezi toată discuția)
Dreptul la coproprietate milenescu milenescu Stimati Domni/Doamne, Imi poate spune si mie cineva cum se numeste situatia cand unul din coproprietarii unui apartament (unul din soti) schimba yala ... (vezi toată discuția)