avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cetatean roman casatorit cu cetatean moldovean (non-ue)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cetatean roman casatorit cu cetatean moldovean (non-ue)

Buna seara ! De curand m-am casatorit cu un cetatean al Repeblicii Moldova , care e cetatean non-ue iar eu sunt cetatean roman. Acum isi reface actele in Republica Moldova (buletinul si pasaportul) . As vrea sa stiu care este procedura prin care poate obtine viza dupa ce a terminat de facut aceste documente . Ce acte trebuie ? Cat timp dureaza acesta procedura si pe cat timp se poate obtine viza ?
Va multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Resedinta in romania rodica1983 rodica1983 Buna seara!am si eu o intrebare sora mea este casatorita cu un afgan si inca nu le-a iesit viza!ar vrea sa vina pentru o perioada de 3-4 luni in tara!ce acte ... (vezi toată discuția)
Consecinte in casatorie cu un cetatean roman udicec udicec Daca sunt cetatean al Republicii Moldova, obtinind un certificat de casatorie cu cetateanul roman il pot insoti in plecari peste hotare in spatiul U.E.? chiar ... (vezi toată discuția)
Ce acte e nevoie pentru ? Felix123 Felix123 Buna ziua. Imi puteti va rog raspunde si mie la cateva intrebari ? Ce acte are nevoie o cetateanca din republica Moldova , pentru a se casatori cu un ... (vezi toată discuția)