avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema loc de veci

Buna seara. Sunt 4 frati care au statutul de co-proprietar al unui loc de veci impreuna cu defuncta. Problema este ca unul dintre frati nu este in tara si nici nu poate ajunge in timp util. Exista vreo solutie de a finaliza procesul de inmormantare fara sa fie nevoie ca acel membru al familiei sa vina in tara sau fara sa faca o procura la consulat in care sa desemneze pe altcineva sa semneze in locul acestuia?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:31, 29 Octombrie 2018
Intrebati la administratia cimitirului.
Pentru a nu va confrunta cu situatii neplacute,este de preferat ca persoana care nu poate fi prezenta sa incheie procura in favoarea unuia dintre frati
Intrebati la administratia cimitirului daca accepta sa vi se trimita prin fax o declaratie simpla cum ca este de acord cu inhumarea. Au fost cazuri in tara cand au acceptat doar atat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)
Reconstituire act de proprietate loc de veci clony clony Ma confrunt cu o problema spinoasa careia nu stiu cum sa-i dau de capat. Bunica mea si strabunicii mei sunt inmormantati in acelasi loc de veci, aflat in ... (vezi toată discuția)
Loc de veci- cedare, concesiune, donatie.... alexandru andra alexandru andra Buna ziua Acum 8 ani am inmormantat tatal intr-un loc de veci al unei cunostinte care este mostenitoarea gropii respective. Acum dupa atata timp vreau sa ... (vezi toată discuția)