avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Am inceput activitatea la o firma ,iar angajatorul nu m-a raportat la ITM pe data de 15.10.2018.Mai poate sa ma raporteze pe data de 29.10.2018 in asa fel incat contractul sa isi produca efectele incepand cu data de 16.10.2018?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 29 Octombrie 2018
Data transmiterii c.i.m. in Revisal nu are niciun efect asupra datei de începere a activitatii.

Astfel, angajatorul poate sa transmită mai târziu c.i.m. , însă la un eventual control al ITM-ului risca aplicarea unei sancțiuni contravenționale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie Ionutz1978 Ionutz1978 Daca angajatorul nu a raportat demisia la ITM in data la care specifica pe ea ca se incheie activitatea,mai are cum sa o raporteze mai tarziu ? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Contract pe zilele din urma Ramoon Ramoon buna seara! revin cu o intrebare: se poate face contract de munca pe zilele din urma? adica sa mi se faca contract din 01.06 daca deocamdata nu am semnat ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal Madalina_20 Madalina_20 Buna ziua, Am o mare rugaminte pentru cei care ma pot ajuta...In data de 18.09.2012 am primit o cerere de angajare incepand cu data de 01.09.2012. Evident ... (vezi toată discuția)